Tjenester

Våre tjenester

LRA Safety AS

Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen modifikasjon og vedlikehold, on- og offshore. Flere av våre tjenester utføres ved hjelp av tilkomstteknikk som ofte er en kostnadsbesparende metode. Vi leverer våre tjenester i tide, kombinert med sikkerhet og høy kvalitet.  Vår beste styrke er, at vi alltid har en løsning for våre kunder!

Tjenester

Vedlikehold og modifikasjon

LRA leverer V&M tjenester hvor det er krevende tilkomst. Vi dekker hele spekteret av ingeniørtjenester, anskaffelser, konstruksjon, installasjon og ferdigstillelse.

Fallende gjenstander

Fra inspeksjon til utbedring av definerte områder der fallende gjenstander kan bli et problem. Vi har også verktøysikring samt andre produkter for å bekjempe fallende gjenstander.

Rigging og løfteoperasjoner

LRA utfører komplekse og krevende riggejobber ved bruk av tilkomstteknikk Våre riggere er kurset etter Norsk standard og har lang fartstid.

Elektro

LRA er landets ledende leverandør innen Tilkomstteknikk  elektro og har en stor stab med elektrikere .Gjennom Langset Energy leverer vi også totalprosjekter innen TT Elektrotjenester.

Redningsberedskap

LRA leverer Redningsberedskap der det ikke finnes andre taulag. feks ved landligge og klassing. Vi leverer også tjenesten offshore ved behov.

Brann & Sikkerhet

Nordic Fire & Safety AS er vår samarbeidspartner på Brannsikkerhetsutstyr. De leverer både produkter og tjenester. Sammen med de leverer vi blant annet komplett tjeneste innen Brann og Redning.

Skvalpesone

LRA leverer inspeksjonstjenester også under vann og i skvalpesone ved hjelp av INVESTIGATOR kamera og andre spesialtilpassede løsninger.

Rådgivning i høyden

Valg av metode og utstyr for arbeid i høyden er ikke en enkel sak. Det finnes mange produkter på markedet for dette idag. LRA hjelper deg med å finne den riktige løsningen for ditt prosjekt.

Utleie

LRA leverer verkstedscontainere utstyrt etter kundes eget behov. Kontakt oss så løser vi det for deg!

Trykk for å se vår utleiepark

FROSIO-inspeksjoner

LRA har lang erfaring med FROSIO inspeksjoner og tilstandskontroll. Vi kan sende ut inspektører for å lage tilstandsrapporter.

Droneinspeksjon

Vi leverer inspeksjoner med Drone. Trenger dere en rask oversikt over en situasjon eller generell video/bildeinspeksjon kan vi hjelpe dere klikk på “droneinspeksjon” for mer info.

NDT

Vi utfører alle typer NDT tjenster, kontaktoss for nærmere informasjon og behov.

Spesialdesign innen løft

LRA designer løfteutstyr for jobber der en ikke kommer til med kran eller andre hjelpemidler. Løfteutstyret blir da gjerne brukt sammen med tilkomstteknikk.

Produkter for arbeid i høyden

LRA leverer alt du trenger for sikkert arbeid i høyden. Vi har hentet ut det beste fra markedet og tilbyr god rådgivning før kjøp. Hos oss skal du være trygg på at du har fått det produktet som er riktig for ditt bruk.

Kurs & kompetanse

LRA Safety leverer kurs og kompetanse innen arbeid i høyden, redning, varmt arbeid, personløfter, sakkyndig kontroll samt skreddersyr kurs for kunder. Vi har også spesialtilpassede kurs for nødetatene.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account